ALTELE  »  STIRI  »  ROMANIA - OLANDA 1-0

Cornel Dinu:

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2007 00:00

Fostul selectioner Cornel Dinu a declarat in cadrul emisiunii Realitatea Sportiva ca nu trebuie sa ne grabim cu atatea epitete la adresa tricolorilor deoarece calificarea inca nu este jucata, spunand si ca actualii jucatori mai au multe de demonstrat. Despre meciul cu Olanda Dinu a spus ca a fost un meci bun mai ales dupa pauza cand olandezii nu au avut decat o ocazie in ultimul minut de joc.

Acesta a mai spus ca Piturca a pregatit foarte bine acest meci si ca nu este intamplator ca de doi ani jumatate echipa condusa de el are rezultate, deoarece selectionerul se implica foarte mult in pregatirea individuala a jucatorilor. Dinu a mai precizat ca Piturca a reusit sa obtina rezultate cu o echipa din care lipsesec sistematic jucatori de mare valoare.

Directorul scolii de Antrenori, Mircea Radulescu, l-a laudat si el pe Piturca pentru pregatirea meciurilor cu Olanda, desprea care a zis ca erau cele mai importante in aceasta campanie de calificare si ca marea realizare a tricolorilor este fapul ca au luat 4 puncte din 6 celui mai important adversar.

Acesta a mai precizat ca nu mai trebuie comentat faptul ca in prima repriza batavii au dominat, daca aceasta a fost tactica selectionerului sau nu, atata timp cat rezultatul a fost si la pauza si mai ales la final de partea lui.

Intrat in legatura telefonica, fostul mare arbitru Ion Craciunescu, a declarat ca golul lui Goian a fost marcat din offsaid si ca un asistent bun trebuia sa vada faza, dar ca nu poate spune daca a fost o greseala intentionata ci una de arbitraj.

De asemenea, si Craciunescu a tinut sa il felicite pe selectioner pentru modul in care a gandit partida, spunand ca acesta a reusit sa obtina o mare victorie cu doua lucruri simple: disciplina si organizare.

Sursa: Realitatea TV

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close