ALTELE  »  STIRI  »  NATIONALA

Dragomir:

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2007 00:00

"Cand este sa te ia dracu, te ia din usa bisericii. Fara Goian si fara Chivu suntem copiii ploii la Constanta. Am avut performanta atat timp cat titularii au fost valizi, cum s-au accidentat sau au fost scosi, imediat am capotat. Uitati-va la Steaua: cand a avut succese extraordinare, a avut cu cei opt care lipsesc acum. Peste tot in lume valorile nu le poti inlocui cu rezervele", a comentat Dragomir.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat la o emisiune televizata ca eventualele absente ale lui Cristian Chivu si Dorin Goian la meciul cu Olanda de la Constanta vor conta foarte mult pentru reprezentativa Romaniei in partida din preliminariile Euro-2008.

Romania va intalni, la 13 octombrie, la Constanta, reprezentativa Olandei, iar la 17 octombrie, in deplasare, selectionata Luxemburgului, in grupa G a preliminariilor Campionatului European din 2008. Din grupa G mai fac parte formatiile Bulgariei, Belarusului, Albaniei si Luxemburgului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează