ALTELE  »  STIRI  »  LUXEMBURG - ROMANIA 0-2

Fericiti

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2007 00:00

Piturca si "tricolorii" au asteptat 15 minute in vestiar finalul meciului Albania-Bulgaria, apoi s-a declansat fiesta. Revenit in noiembrie 2004 pe banca echipei nationale a Romaniei, Victor Piturca a reusit aseara sa-i califice pentru a doua oara pe "tricolori" la turneul final al Campionatului European. Piturca i-a dus la Euro 2000, iar acum la Euro 2008. Selectionerul a declarat: "Ma bucur ca sintem calificati matematic, datorita remizei Bulgariei in Albania. Este o performanta in sine, faptul ca sintem la Euro 2008 cu doua meciuri inainte de final. Vom bea sampanie in cinstea calificarii, iar eu voi plati totul".

Piti a vorbit si despre viitorul apropiat: "Vrem sa terminam grupa pe locul 1, neinvinsi. Vom merge la Sofia cu cea mai buna echipa, deoarece vom incerca sa-i batem. Nu pentru a ne razbuna pe acel 2-2 de la Constanta, cind ei si-au facut doar datoria. De acum incolo incepem sa ne pregatim de turneul final".

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, era in culmea fericirii: "Baietii si Piturca merita felicitari pentru aceasta calificare extraordinara, dupa 7 ani. Sper ca la meciul cu Albania din Ghencea sa sarbatorim alaturi de cit mai multi suporteri".

"Dedic golul baietilor mei si tatalui meu, care este mindru de mine, de acolo, de Sus, din ceruri"

Florentin Petre

"Nu avem cuvinte pentru aceasta calificare dupa 8 ani. E o mare performanta si o vom cinsti cu sampanie"

Razvan Rat

"Toata Romania sarbatoreste. Am dat dovada de stapinire de sine si de inteligenta"

George Ogararu

Playtech: Carmen Tănase rupe tăcerea despre motivul pentru care refuză testarea și vaccinarea anti-Covid-19: „Niște minciuni care...


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează