ALTELE  »  STIRI  »  REACTII

Jertfa

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2007 00:00

"O victorie mare!". Asta au declarat toti "tricolorii" la finalul partidei de simbata seara cu Olanda. Ce a fost insa in spatele unei asemenea izbinzi? Multa munca. Daruire. Dorinta de a razbuna toate nereusitele de pina acum. Toate acestea, cumulate, le-au dat forta lui Mutu, lui Chivu sau lui Goian.

La final, bucuria victoriei li se citea pe chipuri. Ochii licareau de fericire. Ca dupa o mare batalie cisigata. Adrian Mutu a marturisit ca trece prin cea mai buna perioada a carierei sale. "A fost un test de maturitate pe care l-am trecut cu brio in niste conditii nu foarte bune. Sintem un grup, sintem uniti, ne-am luat revansa fata de toate celelalte nereusitele. Acesta victorie a fost un mix intre cum trebuie jucat: cu inteligenta, dar si cu inima", a declarat "Briliantul".

George Ogararu a spus la final ca se simte ca dupa bataliile lui stefan cel Mare. "Ma simt ca un luptator. Ma simt ca stefan cel Mare dupa ce ii batea pe turci. Ii multumesc lui Dumnezeu ca a fost alaturi de mine!", a spus Oga. Autorul golului, Dorin Goian, radia de fericire. "E fantastic! Nu mai simt nici o durere! Ce mai conteaza?", a exclamat fundasul-golgeter. "A fost ca la Rovine! I-am haituit pina au cedat! Sint mindru ca fac parte din aceasta echipa minunata!", a spus si Tamas.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează