ALTELE  »  STIRI  »  BELARUS - ROMINIA, SIMBATA, ORA 19:00, TVR 1

Lupescu regreta absenta lui Marica la meciul cu Belarus

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 septembrie 2007 00:00

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, ca regreta absenta atacantului Ciprian Marica la meciul cu Belarus, mai ales ca jucatorul legitimat la VfB Stuttgart era in forma.

"Era un jucator important, era in forma, dar sper ca inlocuitorul sau inlocuitorii lui sa demonstreze ca isi merita locul la echipa nationala", a spus Lupescu.

Ciprina Marica acuza o raceala puternica, are febra, motiv pentru care nici nu a participat la antrenamentul oficial care a avut loc vineri, la Minsk. sedinta de pregatire s-a incheiat cu un meci intre echipa titularilor si cea a rezervelor. Din ultima echipa a facut parte si directorul general al FRF, Ionut Lupescu, care s-a ales cu o zgarietura la arcada dupa un duel cu capitanul Cristian Chivu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează