ALTELE  »  STIRI  »  ECHIPA NATIONALA

Lupescu vrea ca Romania sa termine pe primul loc in grupa G a preliminariilor EURO 2008

Articol de GSP - Publicat marti, 20 noiembrie 2007 00:00

Realitatea TV  / Ionut Lupescu spera ca tricolorii sa invinga Albania si astfel sa contribuie la spectacolul pregatit de FRF pentru ultimul meci din aceasta campanie de calificare.

"Sper ca baietii sa faca un ultim efort si sa castige acest meci pentru ca e foarte important", a declarat Ionut Lupescu.

Directorul general al FRF regreta inca faptul ca am fost invinsi in Bulgaria si spera ca tricolorii sa fie mai concentrati pentru intalnirea de miercuri cu Albania.

"Ne-am fi dorit sa terminam aceasta campanie neinvinsi, acum ne dorim sa terminam pe primul loc si cred ca e foarte important. Baietii si-au dat seama ca daca la nivelul acesta nu joci 100% concentrat, nu te daruiesti, e foarte greu sa castigi un meci", a mai spus Lupescu.

Nationala noastra are cateva absente importante inaintea ultimului meci din preliminarii. Astfel, Romania va juca impotriva Albaniei fara capitanul Cristi Chivu, accidentat. Tot astazi, a devenit indisponibil stelistul Banel Nicolita, care s-a lovit la ultimul antrenament dinaintea meciului de pe stadionul "National". Romania nu va miza maine nici pe Codrea, suspendat pentru cumul de cartonase galbene.

Romania, care este deja calificata la EURO 2008, va sustine ultimul meci din preliminarii maine, contra Albaniei, de la ora 18:00, pe stadionul "National" din Complexul "Lia Manoliu".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează