ALTELE  »  STIRI  »  NATIONALA

"Mai buni"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2007 00:00

Ieri, doua ziare sofiote, Meridian Match si 7 zile Sport, au dat interviuri cu Florentin Petre, mijlocasul lui TSKA. Pentru primul, aripa dreapta a afirmat: “Noi, romanii, avem o echipa nationala mai buna decit cea a bulgarilor, dar ei au vedete mai multe”.

Petre (foto) ar fi vrut sa se califice si Berbatov & Co. la Euro. “Din pacate, doar noi vom fi la turneul final. Voi ati fost ghinionisti”, a spus ex-dinamovistul, convins ca “nu trebuie sa existe nici un conflict intre vecini. Traim unii linga altii, e normal sa fim prieteni. Locuiesc aici acum si imi place aceasta tara”.

 Intrebat “de ce Mutu ne-a numit necivilizati”, “tricolorul” a raspuns: “N-am citit interviul lui Mutu. Urasc scandalurile si nu voi zice niciodata un cuvint rau impotriva bulgarilor. Dar oamenii sint diferiti”. Petre este hotarit sa ramina la TSKA pina la sfirsitul sezonului. “Ma simt bine la club, am niste colegi extraordinari, care m-au felicitat dupa golul cu Luxemburg. Nu mai plec la iarna. Promit ca ramin”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează