ALTELE  »  STIRI  »  TRAGEDIE

Mircea Sandu:

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2007 00:00

„E o pierdere imensa pentru fotbalul romanesc, pentru societatea romaneasca. Dobrin a fost un familist convins. Juca fotbal cu copiii, a facut o scoala de fotbal. Gicu Dobrin si Gica, sotia sa, au reprezentat un cuplu indestructibil toata viata lor si chiar un exemplu pentru restul lumii. E o pierdere foarte mare. Este o pierdere imensa, era tinar, avea doar 60 de ani, dar Dumnezeu nu cintareste in ani si asa este... trebuie sa ne supunem”, a comentat seful FRF, Mircea Sandu, la RTV.

El a adaugat la Antena 3: „Dobrin ramane pentru noi toti o memorie vie pentru felul cum se comporta in teren si in afara lui. Pot spune ca sunt fericit ca am jucat in echipa cu Dobrin, am jucat in acea mare echipa a Romaniei, cu Dobrin, Dumitrache, Dinu, Radu Nunweiller. Dobrin a reprezentat un fenomen social in Romania, pentru ca oriunde mergea cu FC Arges sau cu nationala era admirat. El juca fotbalul cu o bucurie de neimaginat, nu era o corvoada cum este pentru unii. Iar el era vesel si in viata de zi cu zi. Un familist exceptional. El va ramane o legenda a fotbalului romanesc”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close