ALTELE  »  STIRI  »  NATIONALA

Pariul

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2007 00:00

VIDEO // ADRIAN MUTU UN SPORTIV DE NOTA 10 (ZECE)

Ionut Lupescu, directorul general al FRF, crede ca Adrian Mutu poate fi arma decisiva la Minsk. Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, vorbeste cu incredere despre meciul de la Minsk, unde spune ca importante sint cele trei puncte, nu neaparat modul in care se obtin.

- Domnule Lupescu, accidentarile si suspendarile cu care ne confruntam inaintea meciului de la Minsk vin sa creeze emotii suplimentare?

- Ne-am obisnuit cu lipsurile astea. Sintem obligati sa traim cu ele, fiindca nu cred ca a existat partida de la inceputul acestor preliminarii in care antrenorul sa nu aiba probleme cu astfel de absente. Trebuie sa le luam in calcul in pregatirea fiecarui meci.

- De la Hagi incoace, federatia n-a mai trimis niciodata un avion special pentru un jucator, cum s-a intimplat acum cu Mutu. Usor, usor, capata Adi anvergura lui Gica?
- A fost doar o situatie in care am incercat sa gasim o solutie pentru ca selectionerul sa-l aiba la dispozitie si pe Adi in timp util. Urmeaza un meci foarte important si era normal sa facem eforturile pentru a rezolva si aceasta problema. Nu e insa un lucru neobisnuit. Au existat destule momente recente in care conducerea lui sahtior Donetk ne-a ajutat cu aducerea rapida la Bucuresti cu un avion privat a jucatorilor selectionati.

- Ultima deplasare in spatiul ex-sovietic ne-a adus un dezastruos 1-1 in Armenia.
- Lucrurile s-au mai schimbat. Avem acum o echipa mult mai disciplinata si mai realista, astfel incit nu cred ca e posibila reeditarea acelui rezultat. Am vazut acum ca bielorusii vor sa ne enerveze, dar sper sa reusim sa-i enervam noi definitiv cu o victorie.

"Depindem de noi"
- Asteptari mari de la Mutu pentru partida de la Minsk?
- Sa dea Dumnezeu sa-l tina picioarele cit mai multi ani de acum inainte! A inceput foarte bine sezonul in Italia, iar anul trecut a fost desemnat cel mai bun jucator din Serie A, ceea ce inseamna foarte mult.

- Avem forta de a obtine punctele necesare calificarii inaintea meciului de la Sofia?
- Ar fi indicat! E prea devreme sa ne gindim ca o eventuala victorie la Minsk ne duce la calificare, dar dublata cu un succes in fata Olandei ne-ar apropia decisiv de turneul final. Avem marea sansa ca depindem doar de noi si programul ne avantajeaza, pentru ca Bulgaria, de exemplu, mai are trei deplasari grele, in Olanda, Albania si Slovenia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează