ALTELE  »  STIRI  »  

"Prosti!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2007 00:00

seful Ligii, Dumitru Dragomir, crede ca am pierdut anapoda pina acum doua calificari pe motive disciplinare si spune ca Piturca a readus la lot seriozitatea si profesionalismul

 
 - Domnule Dragomir, am incheiat campania inainte cu doua meciuri de final, e prilej de bucurie maxima!
- Dom'ne, din momentul in care Piti a fost adus la echipa, am stiut ca ne vom califica. El a readus la lot profesionalismul si seriozitatea, care disparusera de la nationala. Am pierdut ca prostii doua calificari pe motive disciplinare, pe greseli personale si pe arbitraje anapoda. Pai, amintiti-va cite am patit la barajul cu Slovenia, in care nu ni s-a dat un penalty, ori la intilnirea din Danemarca, unde, daca marele fotbalist Dorinel Munteanu dadea cu mingea in tribuna la cornerul ala, ne duceam la turneul final.

- Au existat si episoade disciplinare necunoscute inca publicului?
- Nu, nu! Ma gindesc aici la episodul de la Craiova, dar si la altele. Noi am stiut intotdeauna ce se intimpla in aceasta echipa, in care jucatori super precum Mutu, Chivu, Lobont, Goian sau Tamas au ajuns oameni de talie europeana. L-as trece tot aici si pe Marica. Ne pot duce sus de tot la Europene!

- Cum s-a sarbatorit la Hilton, dupa meci?

- sampanie, cintari, tot tacimul! Civilizat! Va spun ca avem un grup extraordinar! Chivu e simpatic foc, Lobby la fel, Rat nu mai spun! Baieti de nota zece! Bravo lor pentru calificare!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează