ALTELE  »  STIRI  »  ROMANIA - OLANDA / SIMBATA / ORA 20:15, IN DIRECT PE TVR 1 / MAI SINT 4 ZILE / STIREA 61

Van der Sar insista sa joace impotriva Romaniei: "Vreau sa risc"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2007 00:00

Capitanul Van der Sar ar intra simbata pe teren chiar si nerefacut. Van der Sar are 37 de ani, dar pare mult mai batrin. Ridurile de expresie sint tot mai adincite. Cind ride e si mai evident. Incearca sa mascheze supararea zimbind, dar se vede ca se framinta. E accidentat la degetul mare de la piciorul sting si durerile nu i-au trecut. Nu vrea sa cedeze insa, cum ne-am fi dorit noi: "Sa renunt la acest meci? Altfel n-as mai fi venit pina aici! Trebuie sa rezist".

- Edwin, cum te simti?

- Se putea si mai bine. Degetul de la picior ma doare inca. Nu sint complet refacut, dar vreau sa joc. Sper sa trec testele fizice din zilele urmatoare.

- Poate numai cu Slovenia, pe 17 octombrie?
- Nu, doar cu voi, pe 13 octombrie. E cel mai important meci din aceasta grupa si, daca voi risca, o voi face doar cu Romania. Nu vezi ca trag geanta dupa mine? Altfel as fi ramas acasa.


"Joc in Romania sau deloc"
- si daca nu vei putea?
- Atunci plec. Joc cu voi sau deloc.

- stii ca n-ati fost invinsi niciodata in meciurile directe? Vrem sa va batem acum.
- Serios? Voi vreti, aveti si echipa buna, dar sa vedem daca veti reusi. Eu cred ca nu. Va fi un meci teribil de greu. Presimt totusi ca ne vom intoarce minimum cu un punct. Care n-ar fi chiar rau pentru noi, desi le-am vrea pe toate trei.


"Intii noi, si apoi voi"
Chiar si suspendat, Mario Melchiot e conectat la febra partidei de la Constanta. "Romanii sint din ce in ce mai buni, chiar imi place de voi. Aveti o echipa mult mai puternica acum decit in 2005". E apropiat de Mutu, dar le-a spus colegilor lui sa nu care cumva sa se intoarca fara victorie in Olanda. "Prieteni sintem in afara gazonului. Vreau in primul rind sa ne calificam noi, apoi ii doresc succes lui Adrian. Trebuie sa mergeti si voi la un turneu final, stiu ca asteptati de mult o asemenea performanta". Intrebat daca ar fi multumit cu un egal, Mario a raspuns: "Remiza? Ce sa facem cu un punct? Olanda cauta numai victorii". sting si durerile nu i-au trecut. Nu vrea sa cedeze insa, cum ne-am fi dorit noi: "Sa renunt la acest meci?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează