Anchetă în Massachusetts după ce prea mulți oameni au câștigat la loto

Articol de GSP miercuri, 06 septembrie 10:11

Unora li se întâmplă o dată în viață, iar pentru alții este ceva la ordinea zilei să câștige la loto. Este vorba de locuitorii din statul american Massachusetts, care au câștigat la loteria națională a SUA mult mai mult decât cei din alte state.



Spre exemplu, 50 de locuitori din Massachusetts au câștigat în total în ultimii 6 ani 200 de bilete, fiecare în valoare de 600 de dolari. Acestora li se adaugă mii de bilete cu câștiguri mai mici, de 50-100 de dolari.

Din octombrie, agențiile loto din acest stat nu vor mai accepta plata a 6 sau mai multe bilete în valoare de 1000 de dolari într-un interval de 12 luni.

Mulți participanți la loto s-au apărat spunând că sunt jucători profesioniști și de aceea câștigă des.

Însă Michael R. Sweeney, directorul Comisiei pentru Loteriile din Massachusetts a spus că nu sunt suficiente ore într-o zi pentru a cumpăra atâtea bilete și pentru a completa atâtea numere câștigătoare câte s-au completat în ultimii ani.

În Massachusetts mai există suspiciunea că mai mulți câștigători la loto au trimis rude sau prieteni să încaseze banii pentru a evita taxele mari instituite unui participant la loto care are multiple bilete câștigătoare.

 Anchetă în Massachusetts după ce prea mulți oameni au câștigat la loto