Anunț făcut de un prezentator TV celebru din România: „Sunt gay și sunt liber să iubesc pe cine vreau eu”

Foto via libertatea.ro (Foto via libertatea.ro)

Articol de GSP luni, 28 ianuarie 12:48

Răzvan Botezatu, 28 de ani, prezentator TV care a avut mai multe emisiuni la Antena Stars și Antena 1, a dezvăluit public că e gay și a vorbit despre experiențele sale.



„Vreau să aflați asta de la mine și nu din alte părți! Unii dintre voi ar putea spune: «Și ce este nou?». Alții s-ar putea să nu fi știut sau să nu "suspecteze". Poate vă veți întreba: trebuie încă să menționezi sexualitatea în 2019? Cred că da! Sigur, în anii trecuți s-au întâmplat multe în ceea ce privește acceptarea, dar suntem încă departe de normal.", a afirmat Răzvan, conform realitatea.net.

El a povestit și câteva din experiențele cu care s-a confruntat din cauza orientării sale sexuale: ”Am fost agresat atât fizic cât și verbal doar pentru că unii presupuneau că aș fi gay. Am fost împins de multe ori, etichetat și pus la zid. Au fost multe nopți în care am plâns. Observațiile homofobe se fac mereu. «Ăsta e gay!» - o sentință pe care am auzit-o din nou și din nou, chiar de la oameni apropiați de mine. Și sincer, nu-mi pasă. Cred că sunt liber să iubesc pe cine vreau eu și cred că nimeni nu are dreptul să judece!”

Răzvan Botezatu este bun prieten cu Bianca Drăgușanu. A colaborat la emisiunile „Acces Direct” și „XNS”, dar a avut și emisiunile sale la Antena Stars: „Star Matinal”, „Capcana Starurilor”, „Party like a star” etc.