Atenție, pericol public! I-au explodat căștile în urechi! Imagini terifiante

Articol de GSP sambata, 18 martie 10:15

O tânără din Australia a avut parte de o întâmplare extrem de nefericită, chiar în timp ce se afla în avion, călătorind de la Melbourne la Beijing. Aceasta a adormit și a fost trezită brusc din cauza faptului că i-au explodat căștile în urechi.



În același timp, aceasta a simțit arsuri pe față. Ea şi-a aruncat pe jos căştile, din care ţâşneau scântei şi care la scurt timp au luat foc şi au început să se topească.

"În acel moment mi-am atins faţa, iar căştile s-au lipit de gâtul meu. Pentru că în continuare simţeam arsuri pe piele, am aruncat caştile la podea. Erau pline de scântei şi aveau flăcări în unele locuri. Oamenii au tușit și au simțit că se sufocă tot drumul", a declarat australianca.

Tânăra, care şi-a păstrat anonimatul, a povestit celor de la Biroul Australian pentru Siguranţa în Transporturi că în momentul incidentului asculta muzică la căşti.

Membrii echipajului s-au grăbit să o ajute pe femeie şi au aruncat o găleată de apă peste căşti, care între timp se topiseră şi rămăseseră lipite de podea.

O tânără a fost arsă pe față, după ce căștile i-au explodat în urechi