SPORTURI  »  FORMULA 1  »  SAUBER

Luminița Paul despre singura femeie șef de echipă în Formula 1: Misterul Monisha

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iunie 2017 14:11

Singura femeie șef de echipă din Formula 1, Monisha Kaltenborn, 46 de ani, a părăsit team-ul elvețian Sauber în mod neașteptat săptămâna trecută.

Imediat au apărut și posibile explicații ale ieșirii intempestive în decor, cea mai insistentă fiind cea legată de ierarhizarea piloților în cadrul echipei.

Mai exact, că austriaca ar fi avut o discuție aprinsă legată de desemnarea lui Marcus Ericsson numărul 1, în defavoarea lui Pascal Werhlein.

Președintele Sauber, Pascal Ricci, a respins vehement acest zvon, spunând că e menit să demoleze teamul. Werhlein nu a vrut să comenteze acest aspect, "nu vorbesc despre egalitate", însă a admis că a aflat știrea plecării chiar de la Kaltenborn. "M-a sunat marți pentru a-mi da vestea. Am vorbit câteva minute, mi-a spus doar că a plecat de la echipă și că nu va veni la Baku", a spus germanul.

De asemenea, noii proprietari nu l-au contactat în vreun fel. "Pentru mine, nimic nu se schimbă. Voi încerca mereu să dau tot ce pot, dar, personal, îmi pare rău de cele întâmplate pentru că m-am înțeles bine cu Monisha. Am fost surprins, nu a existat niciun semn", a adăugat pilotul în vârstă de 22 de ani. Cine va fi noul boss? "Nu știu".

Deocamdată, nimeni nu știe. Și nici de ce a plecat Monisha Kaltenborn. Poate cândva se va face un film pe această temă. Până atunci, rămâne un mister nerezolvat.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează