SPORTURI  »  FORMULA 1  »  PROBLEME

Rubens Barrichello, internat în spital » Care este starea de sănătate a brazilianului

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat duminica, 04 februarie 2018 23:18

Rubens Barrichello (45 de ani), retras din circuitul Formulei 1 în 2011, a fost internat în spital după ce a acuzat o durere de cap severă în dimineaţa zilei de sâmbâtă, 27 ianuarie, iar în prezent se află sub supravegherea medicilor, scrie autosport.com.

Într-un mesaj video postat pe contul personal de Instagram, Barrichello a explicat, de pe patul de spital, momentele prin care a trecut şi a ţinut să-şi liniştească fanii, transmiţându-le că se simte mult mai bine.

"Am văzut că toată lumea îmi trimite mesaje şi este îngrijorată. Nu am mai postat poze şi nu am mai fost activ, aşa că am decis să vă spun. Sâmbâtă, m-am trezit, am făcut un duş şi am simţit o durere de cap teribilă. Din fericire, soţia mea era alături de mine şi a chemat un prieten doctor care m-a dus la spital, unde au avut foarte mare grijă de mine.

Am avut o mică problemă la o venă, dar vreau să vă spun că acum mă simt excelent. Încă sunt sub examinări, dar sunt bine, greutăţile din viaţă fiind cele care ne arată cum să creştem şi cum să fim mai buni. Sunt foarte recunoscător, îi mulţumesc lui Dumnezeu, iar în curând mă voi întoarce pe pistă", a explicat brazilianul.

Barrichello a evoluat în Formula 1 în perioada 1993-2011, iar în intervalul 2000-2005 a fost coleg cu Michael Schumacher, la Ferrari. Deţinător al recordului pentru cele mai multe starturi în Formula 1 (322), brazilianul şi-a trecut în palmares 11 victorii şi 68 de clasări pe podium. După retragerea din F1, fostul pilot de la Jordan, Stewart, Ferrari, Honda, Brawn GP şi Williams a mai evoluat la curse de IndyCar, la Stock Car Brasil şi la cursa de 24 de ore de la Le Mans.

surse: autosport.com, express.co.uk, instagram.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează