SPORTURI  »  FORMULA 1  »  ACCIDENT

Speranțe pentru Michael Scumacher! Un medic german face anunțul: "Mulți revin la viața lor"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 12:03

Starea lui Michael Schumacher nu se îmbunătățește deloc, însă un medic german susține că fostul campion de Formula 1 își poate reveni parțial.

"Potrivit unui studiu făcut în Suedia, între 30% şi 40% dintre pacienţi îşi recapătă conştienţa după patru ani. Mulţi revin la viaţa lor şi îşi văd copiii şi nepoţii cum cresc", a declarat Mark Obermann, directorul Centrului de Neurologie de la clinica Asklepios, Germania.

Michael Schumacher a suferit un accident teribil pe o pârtie de schi în urmă cu 4 ani. Fostul pilot a intrat atunci în comă, dar în ultima vreme familia a refuzat să mai ofere informații legate de starea de sănătate a acestuia.

200.000 $pe săptămână cheltuie familia lui Schumacher pentru ca fostul pilot să fie îngrijit de 15 medici și asistente

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează