SPORTURI  »  MOTO GP  »  FESTIVAL

FOTO Spectacol la Malul Mării » Peste 2.000 de motociclişti au venit la cel mai mare festival motorock din România

FOTO: Ionuț Coman +7   FOTO
FOTO: Ionuț Coman

Articol de - Publicat marti, 13 iunie 2017 15:12

Aproape 5.000 de participanţi au petrecut în staţiunea Mamaia la a zecea ediţie a Seawolves Bike Fest.

Staţiunea Mamaia a fost luată cu asalt la finalul săptămânii trecute de peste 2.000 de motociclişti, veniţi să sărbătorească împreună a zecea ediţie a celui mai mare festival motorock din România, Seawolves Bike Fest 10. Unii au venit de la mii de kilometri distanţă, printre invitaţii speciali numărându-se membrii unui club de motociclism din Germania, dar şi bikeri din Ungaria, Bulgaria şi Turcia.

Iar organizatorii le-au oferit câteva surprize pe măsură. Prima, încă de la sosirea în Campingul S din nordul staţiunii. Astfel, cei care au parcurs peste 500 de kilometri pentru a ajunge la festival au fost răsplătiţi cu câte un schimb de ulei de ce mai bună calitate.

Concertele rock, berea rece şi fetele frumoase au întreţinut atmosfera, iar fiecare seară s-a încheiat în jurul unui foc de tabără, chiar pe plajă, în acordul cântecelor haiduceşti. Nu a lipsit mult aşteptatul concurs al tricourilor ude, iar nopţile au fost condimentate de spectacolele interzise minorilor şi celor mai slabi de inimă.

Vedeta festivalului a fost tradiţionala paradă de sâmbătă, peste 1.000 de motociclişti traversând staţiunea şi oraşul Constanţa sub privirile admirative ale turiştilor şi constănţenilor. Prin faţa acestora au trecut toate tipurile de motociclete, de la cele cu motoare de capacitate mică, endurro, sport, cruiser, până la celebrele choppere.

Atenţia a fost atrasă de spectaculoasele motociclete “custom made”, a căror valoare se ridică la zeci de mii de euro, dar şi de renumitele Harley Davidson.

"Nu a fost un concurs de motociclete, fiecare consideră că a lui este cea mai frumoasă, dar am avut şi motociclete modificate de proprietari, în care s-a investit foarte multă muncă. Se pleacă de la cadru şi motor şi se ajunge la o cu totul altă motocicletă.

Din păcate, vineri a plouat şi unii au ales să nu vină cu motociclete, iar alţii au ajuns abia sâmbătă, dar chiar şi aşa a fost o sărbătoare. Numărul de motociclete prezente la paradă a crescut de la an la an şi ne bucurăm că turiştii, dar şi constănţenii, au avut ocazia să vadă o mare coloană cu motociclete de toate tipurile, mai ales că acest lucru se întâmplă o dată pe an la Constanţa”, a adăugat unul dintre organizatori, Florin Stoian.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează