SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTOGP

Nervi la conferința de presă » Discuție aprinsă între piloții Yamaha, Rossi și Lorenzo! "Ești prea agresiv! Era să cad din cauza ta!"

foto: captură marca.com
foto: captură marca.com

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2016 18:53

După cursa din Marele Premiu al statului San Marino, în care Dani Pedrosa (Repsol Honda) s-a impus după o prestație senzațională, piloții Yamaha, Valentino Rossi și Jorge Lorenzo, care au încheiat pe podium, s-au contrat în conferința de presă. 

Motivul disputei? Depășirea făcută de "Doctor" în startul cursei, pentru a prelua conducerea. "Rechinul" i-a reproșat colegului său stilul mult prea agresiv. Italianul l-a contrazis și a dat exemplu depășirea lui Pedrosa asupra sa, care a fost asemănătoare.

Marca a redat discuția dintre cei doi:

Lorenzo: A fost o depășire agresivă, prea agresivă! Nu era nevoie să facă asta, dar e stilul lui. Alți piloți te depășesc într-o manieră mai curată.

Rossi: Ha, ha, ha!

Lorenzo: E adevărat

Rossi: Nu, nu e.

Lorenzo: Este adevărat și știi și tu că așa e.

Rossi: Încearcă să vezi reluarea la TV.

Lorenzo: Dacă nu ridicam motocicleta, cădeam. Poate tu nu cădeai, dar eu da.

Rossi: Nu e adevărat. Uită-te cum a fost cu Pedrosa, cum a fost cu Marquez la Silverstone. Ne-am depășit unul pe altul de 10 ori așa.

Lorenzo: E părerea ta, dar uită-te la videouri din trecut.

Rossi: Și tu depășești mereu într-un stil agresiv.

Lorenzo: Când?

Rossi: Nu am un exemplu clar acum, dar dacă te uiți la curse o să vezi că ai făcut depășiri ca a mea de 100 de ori, m-ai depășit chiar și pe mine în felul ăsta.

Lorenzo: Respectă-mi părerea. Nu râde de mine. Comisarii de cursă au altă părere.

Rossi: Uită-te la reluări!

Lorenzo: Nu am făcut-o încă, dar o voi face. După părerea mea însă, dacă nu ridicam motocicleta, cădeam.

Rossi: Nu sunt de acord.

Lorenzo: Din punctul meu de vedere, nu era nevoie să facă acea depășire. A fost mai bun azi, m-ar fi depășit oricum la un moment dat, dar nu era nevoie să fie atât de agresiv, chiar dacă e de altă părere.

Lorenzo a completat într-un interviu acordat după conferință pentru As: "Cred că la 37 de ani trebuie să fii educat și să-i lași să vorbească pe cel căruia i-a fost pusă întrebarea, să-ți aștepți rândul și, dacă ești întrebat, să răspunzi. Dar, asta e, așa are el obiceiul. Uneori, când vorbește un pilot, el începe să vorbească tare cu alt coleg". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
vbga
vbga  •  11 Septembrie 2016, 23:37
Postat de 1745flo pe 11 Septembrie 2016, 21:28

Macaronarul are conflict si cu Marquez si cu Lorenzo si cu oricine indrazneste sa-i stea in fata! Asa ca-mi mentin parerea ca este un sportiv cu un caracter mizerabil!

*** ***,ca Rossi are un caracter mizerabil!Ba *** cu basca,spaniolii aia *** fac tot posibilul ca Valentino sa nu castige.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

shark_34
shark_34  •  11 Septembrie 2016, 23:11

"macaronarul" e cel mai bun pilot din lume la motociclism din toate timpurile.la fel si schumacher în formula 1.derapezi rău de tot!

1745flo
1745flo  •  11 Septembrie 2016, 21:28
Postat de onduku pe 11 Septembrie 2016, 20:07

Conflictul e mai vechi iar tu penibil. Lorenzo e putin frustrat, ca la cum a inceput putea fi mult mai sus. Nu l-a pus nimeni sa termine vreo 3 runde la rand pe 10-15. Nu stiu ce e atat de nervos spaniolul, anul trecut l-a invins pe Rossi pentru titlu in ultima cursa. Cat despre altceva, Marc Marquez e peste amandoi. E ca in F-1, unde exista unul mai bun decat ceilalti doi.

Macaronarul are conflict si cu Marquez si cu Lorenzo si cu oricine indrazneste sa-i stea in fata! Asa ca-mi mentin parerea ca este un sportiv cu un caracter mizerabil!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează