SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTOGP / ETAPA A VII-A / MARELE PREMIU AL CATALUNIEI

VIDEO A doua victorie pentru Dovizioso în acest sezon! Marquez și Pedrosa au completat podiumul în Marele Premiu al Cataluniei! Weekend nefast pentru Yamaha

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iunie 2017 15:03

Andrea Dovizioso (Ducati) a câștigat Marele Premiu al Cataluniei. Podiumul a fost completat de Marc Marquez și Dani Pedrosa (ambii de la Honda).

A 2-a
victorie pentru Andrea Dovizioso în acest sezon

Cursa a debutat cu o ciocnire tare. Danilo Petrucci (Octo Pramac Racing) l-a lovit pe Marc Marquez (Honda), iar episodul va fi investigat.

Jorge Lorenzo, care a părut după primele tururi că poate obține prima victorie la Ducati, a încheiat pe poziția a 4-a.

O impresie bună au lăsat debutanții la clasa regină Yohann Zarco și Jonas Folger, ambii de la Monster Yamaha Tech 3, care au ținut ritmul cu primii 4, clasându-se pe locurile 5, respectiv 6.

A fost o etapă pe care piloții Yamaha, Maverick Vinales și Valentino Rossi, trebuie s-o uite rapid. Liderul clasamentului general a terminat pe 10, iar "Doctorul" pe 8. 

Aleix Espargaro a abandonat devreme, din cauza unor probleme mecanice.  Jack Miller și Danilo Petrucci au abandonat și ei, ambii trântind motocicleta.

A fost un weekend dificil pentru toată lumea. Am muncit mult, iar testele efectuate în urmă cu o lună aici, la Barcelona, ne-au ajutat să găsim cele mai bune setări. Azi nu puteam trage tare, pneul spate își pierdea din eficacitate, a fost o cursă ciudată. Mă bucur că am câștigat Andrea Dovizioso, Ducati

"Eu nu renunț niciodată. Am tras tare, foarte tare, apoi am văzut că trebuie să am grijă. Ținta mea era să termin în fața lui Dani, după ce am văzut că Dovi e foarte rapid. Mă bucur că am reușit rezultatul ăsta în fața fanilor. O să continuu să lupt tot anul" Marc Marquez, Honda

Pneurile erau într-o stare foarte proastă la jumătatea cursei, am încercat să le menajez cât am putut. Nu am simțit aderența, a fost o cursă ciudată. Dovi a fost foarte rapid. Oricum, o clasare pe podium e mereu un rezultat fantastic Dani Pedrosa, Honda

CLASAMENT MARELE PREMIU AL CATALUNIEI

 motogp

CLASAMENT GENERAL

general motogp

La Moto2, Alex Marquez (fratele campionului mondial en titre de la MotoGP, Marc) s-a clasat primul, cu Mattia Pasini pe 2 și cu Thomas Luthi pe 3. (VIDEO AICI)

CLASAMENT MARELE PREMIU AL CATALUNIEI MOTO 2

moto2

CLASAMENT GENERAL MOTO2

general moto2

La Moto3, Joan Mir a câștigat Marele Premiu al Cataluniei, pe 2 s-a clasat Romano Fenati, iar pe 3 Jorge Martin. 

CLASAMENT MARELE PREMIU AL CATALUNIEI MOTO3

moto3

CLASAMENT GENERAL MOTO3

general moto3

  • Următoarea etapă e programată pe 25 iunie, în Olanda, la Assen. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
fangigi
fangigi  •  11 Iunie 2017, 17:33

"Doctorul" e de pensie!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close