NOUTATI AUTO    •   AUTO BILD

Alertă: Șoferii începători ar putea rămâne fără permis mai ușor

Miercuri, 26 Septembrie

Șoferii începători ar putea să rămână fără permis mai ușor decât cei care au mai mult de un an de experiență.Cel puțin, aceasta este ideea dintr-un nou proiect de act normativ care se află în dezbaterea senatorilor. Pe lângă modificări la regimul punctelor, mai există și această propunere gândită pentru a tempera începătorii.

Propunerea legislativă este următoarea: ”În cazul conducătorilor auto titulari de permis de mai puțin de un an de zile, suspendarea exercitării dreptului de a conduce se dispune la cumularea a 12 puncte de penalizare”.

TOTUL pe AUTO-BILD.RO, CLICK AICI.

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

chromophobia  •  26 Septembrie 2018, 14:28

Sincer,mi se pare normal.Sunt multe pleve cu mamaliga in geam care depasesc fara sa se asigure,fara semnalizare...Un ultim' exemplu,am fost pana la Oltenita,intrasem intr-o localitate unde era viteza limita de 50km/h si am fost depasit pe linie continua,urmand o trecere pt pietoni de un incepator,el avand cel putin 80 km/h.Am redus pt a ma depasi mai repede si sa-l vada pietonul care avea intentia sa traverseze ca sa vada ca vine nebunul cu viteza si nicio intentie de a opri.Oricum...sunt alte bombe pe langa incepatori

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase