SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  MAȘINI ELECTRICE

AUTO-BILD.RO // REVOLUȚIONAR! Prima mașină electrică fabricată la imprimantă 3D. Cât costă și ce promite

Articol de GSP - Publicat joi, 12 decembrie 2019 14:57

XEV YoYo este descrisă ca prima mașină din lume construită folosind tehnologia de printare 3D. Cu toate că poate fi numită cu greu „mașină”, este o ofertă tentantă pentru mediul urban. Iată ce are de oferit!

Despre YoYo am auzit pentru prima dată anul trecut – cu toate că pe atunci se numea altcumva – și se pare că de atunci creatorii săi nu au pierdut timpul, pentru că sunt pregătiți să o lanseze pe piață! Asta, desigur, dacă va reuși să strângă cei 554.500 de dolari ceruți pentru punerea în practică a proiectului. 

Până acum s-au strâns doar 48.391 de dolari, cu 56 de zile rămase până la finalizarea campaniei Kickstarter.

Cu design și dimensiuni asemănătoare cu smart fortwo, XEV YoYo se prezintă ca o achiziție automobilistică drăgălașă, utilă și atentă cu mediul, pentru toți cei care caută o soluție alternativă de mobilitate urbană. Unul dintre avantajele unei mașini electrice este că nu are atât de multe piese în mișcare (precum un motor cu ardere internă), ceea ce face posibilă crearea sa folosind doar tehnologia de imprimare 3D.

Citește continuarea pe AUTO-BILD.RO! 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
2605157112898937
Alexandru Ionut  •  12 Decembrie 2019, 18:57

Aici găsiți site-ul proiectului inovativ. https://www.kickstarter.com/projects/xev-auto/xev-yoyo-3d-printed-electric-car?ref=discovery_category&term=Electric%20

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close