SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  GALA CAMPIONILOR FEDERAȚIEI ROMÂNE DE AUTOMOBILISM SPORTIV

Campionii automobilisului românesc, celebrați, în premieră, la Iași

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 11:35

Gala Campionilor Federației Române de Automobilism Sportiv va avea loc, sâmbătă, în premieră, la Iași, gazda evenimentului urmând să fie Sala Mare a Teatrului Național Vasile Alecsandri din capitala istorică a Moldovei.

După ce anul trecut, Gala Campionilor FRAS a fost organizată la Palatul Parlamentului din Capitală, mâine seară, cei mai buni piloți din România vor fi premiați din nou într-un decor de poveste. Inaugurat la sfârșitul secolului al XIX-lea, Teatrul Național Vasile Alecsandri din Iași este monument istoric, fiind cel mai vechi teatru național din România, iar sala mare, acolo unde are loc Gala Campionilor, poate găzdui peste 700 de invitați.

Astfel, ocupanții de podium din toate cele 10 probe sportive care se află sub umbrela FRAS, karting, autoslalom, time attack, drift, slalom paralel, rally cross, raliu, viteză în coastă, rally raid și off road, vor fi răsplătiți cu ocazia evenimentului care va închide oficial sezonul în automobilismul sportiv autohton, a anunțat președintele Norris Măgeanu.

Organizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Gala Campionilor FRAS va putea fi urmărită live pe pagina oficială de facebook a FRAS mâine seară, începând cu ora 19:00.

Cu peste 1.000 de sportivi licenţiaţi şi aproape 100 de competiţii oficiale organizate în 2017, FRAS reuneşte 10 probe sportive: raliuri, viteză în coastă, drift, karting, off road, auto slalom, slalom paralel, rally raid, time attack şi rally cross.

Anul acesta, la evenimentele organizate sub umbrela FRAS au fost prezenţi aproximativ jumătate de milion de spectatori, în timp ce transmisiunile live şi înregistrările televizate au reușit să ajungă în milioane de case atât din țară, cât și din străinătate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează