SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  DAIMLER

FOTO Noul Mercedes-Benz GLA: cum arată modelul entry-level din gama SUV de la Daimler

Articol de GSP - Publicat joi, 12 decembrie 2019 14:47

Noul Mercedes-Benz GLA este modelul entry-level din gama SUV a companiei germane şi reprezintă intenţia celor de la Daimler de a contabiliza cât mai mult procente din acest segment atât de disputat, scriu jurnaliștii de la auto-bild.ro.

Noul GLA are o lungime de 4410 mm, o lăţime de 1834, o înălţime de 1611 mm şi un ampatament de 2729 mm. Cei de la Mercedes îl prezintă drept “fratele sportiv” al modelului GLB şi remarcăm că are o lungime mai mică faţă de modelul precedent cu 14 mm, dar este mai lat cu 30 mm şi are o înălţime mai mare cu 104 mm. 

Compania susţine că pasagerii din spate au acum la dispoziţie cu 116 mm mai mult spaţiu pentru picioare faţă de generaţia precedentă, iar creşterea de înălţime poziţionează şoferul şi pasagerul cu 150 mm mai sus faţă de spaţiul din Clasa A.

FOTO Noul Mercedes-Benz GLA: cum arată modelul entry-level din gama SUV de la Daimler

Imagini și mai multe detalii pe AUTO-BILD.RO! 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează