SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  TRANSILVANIA RALLY 2017

FOTO Un pilot coreean al echipei de uzină Hyundai a suferit un traumatism cranio-cerebral

Articol de - Publicat sambata, 06 mai 2017 15:17

Proba specială 5 Valea Fericirii, prima a zilei de astăzi, din cadrul Raliului Transilvania a fost întreruptă din cauza teribilului accident suferit de echipajul format din Chewon Lim (Coreea de Sud)/ Martijn Wydaeghe (Belgia).

Mașina, un Hyundai i20 R5, s-a izbit violent de un stâlp, după care a părăsit traseul, oprindu-se într-o râpă. Primele îngrijiri medicale au fost acordate de către medicii aflați pe una dintre ambulanțele raliului.

18222531 1780543925290925 5582174960122836654 n

"Pilotul a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conştienţă, iar navigatorul a suferit o contuzie toracică. Ambii au fost stabilizati la faţa locului, sunt în stare bună, iar acum se află în ambulanţă, în drum spre Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă pentru investigaţii suplimentare", a precizat doctorul Cristian Ursu, medic şef al Raliului Transilvania.

Transilvania Rally face parte din Tour European Rally (TER) 2017.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close