SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  PREVENȚIE

Măsuri RADICALE după accidentul tragic din Ialomița: propunerile Ministerului Transporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 07 octombrie 2019 14:11

Accidentul tragic din Ialomița, în urma căruia 10 persoane și-au pierdut viața, determină Ministerul Transporturilor să vină cu o reformă importantă: dotarea vehiculelor cu dispozitive de depistare a oboselii. 

După o întâlnire de urgență cu reprezentați ai Poliției Rutiere, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat că va emite un ordin pentru introducerea dispozitivelor de scanare a retinei, în vederea depistării șoferilor care conduc obosiți, transmite Agerpres. 

O altă măsură prin care Ministerul Transporturilor răspunde în urma accidentului din Ialomița este intensificarea controalelor pentru tahografe; aceasta va fi aplicată de urgență, începând cu ziua de luni, 7 octombrie. 

TOTUL pe auto-bild.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
manole18
manole18  •  07 Octombrie 2019, 17:35
Postat de macaragiul pe 07 Octombrie 2019, 14:44

poate reusim si noi sa detectam niste AUTOSTRAZI !!!!! am auzit, ca de vazut la noi nu am vazut ... nu prea ai unde, ca pe autostrada nu prea vin masini din contrasens.

In primul rand trebuie respect si educatie. La noi nu poti sa educi oamneii decat cu legi aspre! E nevoie si de autostrazi, dar si de educatie, civilizatie si respect. Lucruri care la noi lipsesc!

192486884818821
Mihnea Ilie  •  07 Octombrie 2019, 14:53

Tipic romanesc...nu prevenim NICIODATA,NIMIC.intai se intampla,apoi...incercam ...sa luam masuri. Dupa 3 zile,totul e dat uitarii. Pana nu ne schimbam mentalitatea,putem alege si pe Dumnezeu din Cer...in noiembrie. Nu partidele sunt importante,sau oamenii politici ...ci schimbarea mentalitatii. Dar asta,nu cred ca se va intampla vreodata,din pacate.

macaragiul
macaragiul  •  07 Octombrie 2019, 14:44

poate reusim si noi sa detectam niste AUTOSTRAZI !!!!! am auzit, ca de vazut la noi nu am vazut ... nu prea ai unde, ca pe autostrada nu prea vin masini din contrasens.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează