SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  MERCEDES BENZ

Noua reclamă Mercedes-Benz, filmată în România, merită transformată în film!

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2019 10:54

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Mercedes-Benz a lansat o reclamă excepțională axată pe Bertha Benz, soția și partenera de afaceri a inventatorului automobilului. Clipul este atât de bine realizat din punct de vedere tehnic și atât de captivant, încât ar merita extins într-un lungmetraj.

Bertha Benz (1849 – 1944) nu a intrat în istorie doar din postura de soția lui Karl Benz, inginerul german care a inventat automobilul. În schimb, este considerată prima persoană din lume care a străbătut o distanță considerabilă cu mașina.

Pe 5 august 1888, Bertha Benz a condus din Mannheim până în Pforzheim, orașe aflate la 106 km unul față de celălalt, pentru a-și vizita părinții. 12 ore a durat în total drumul, parcurs la volanul unui Model III, în compania celor doi fii ai săi.

Vezi reclama PE AUTO-BILD.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  14 Martie 2019, 11:53

Dar filmul chiar exista. Se numeste Carl&Bertha si a fost realizat in 2011. https://www.imdb.com/title/tt1753569/

Vezi toate comentariile (1)
Comentează