SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  MAȘINI ELECTRICE

O mașină electrică l-a FASCINAT pe Ion Țiriac! Pune banii jos: „Are superautonomie” + Arată ULUITOR și e făcută în Europa!

Articol de GSP - Publicat marti, 03 decembrie 2019 12:18

Ion Țiriac spune că e pasionat de noua tehnologie a mașinilor electrice. Ce mașină de acest tip vrea? O Skoda SUV, cu autonomie de 500 de kilometri!

„Pe mine mă interesează enorm de mult mașina electrică. Din punct de vedere sportiv este mult mai performantă decât cea cu carburant … Mă interesează în special o mașină pe care am văzut-o acum 3 ani la Campionatul Mondial de hochei, finala care a fost în Germania, și este o Skoda.

Un SUV ceva mai mititel decât Volkswagen-urile care sunt acum. Se pare că vine anul viitor cu o autonomie de 500 de km. Ce înseamnă autonomie de 500 de km? Înseamnă că te urci în ea dar nu depășești acei 60-70 de km la oră (nr. autonomia scade dacă șoferul merge la viteze mai mari)”, a declarat Ion Țiriac, citat de TV Digi Sport.

Țiriac ar putea lua o Skoda Vision iV

Foarte probabil, modelul la care face referire Ion Țiriac este Skoda Vision iV, mașină concept, cu două motoare electrice și o baterie auto de 83kWh. 

+6 FOTO

Citește și:

CATL, colosul din umbră care domină piața mașinilor electrice! Reportaj șocant: cum elimină chinezii concurența pe piața bateriilor + cum blochează cobaltul din cele mai mari mine din lume!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
juv3ntin
juv3ntin  •  03 Decembrie 2019, 12:35

la ora? 500 km la ora autonomie :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează