NOUTATI AUTO  ·  GENEVA

Salonul auto de la Geneva ANULAT de coronavirus!

foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages

Vineri, 28 Februarie, 12:12

Şoc în industria auto: epidemia de coronavirus (Covid-19) anulează Salonul Auto de la Geneva! Autorităţile din Elveţia au decis să interzică orice manifestare publică până pe data de 15 martie, informează auto-bild.ro.

Conform unei decizii publicată azi Consiliul Federal din Elveţia manifestările publice unde sunt aşteptae să participe mai mult de 1000 de persoane sunt anulate până pe data de 15 martie 2020. Prima săptămână a lunii martie ar fi adus începutul Salonului Auto de la Geneva, care debutează întotdeauna cu zilele dedicate presei. Acolo, mai mult ca sigur ar fi fost mai mult de 1000 de persoane prezente. La fel pe durata Salonului. 

Premieră pentru Dacia: va avea primul automobil electric în totalitate! 

Dacia trebuia să prezinte la Geneva  un automobil electric 100%. Pentru firma de automobile fondată în 1966 la Mioveni, lansarea unei mașini în totalitate electrice reprezenta o noutate absolută. Totul aici. 

Citește și:Cum se repetă istoria. Colectiv – Bănicioiu: “Avem condiții ca în Germania”. COVID – Rareș Bogdan: “Vreți să vedeți spitale ca-n Occident? Mergeți la Suceava!”

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1