SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  TAXA AUTO 2019

Taxa auto 2019: Cine o plătește și în ce formă va fi

Articol de GSP - Publicat marti, 27 noiembrie 2018 11:18

Taxa auto 2019, așa cum probabil va fi denumită în viitorul apropiat, se pregătește de debut.

Până atunci, avem noi informații de la Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu. Așa cum a specificat anterior în repetate rânduri, taxa auto 2019 va aplica principiul ”poluatorul plătește”, iar alte declarații ale oficialului au specificat că vor fi plătite ”contribuții” la bugetul de stat.

Noutatea este că nu toate aceste ”contribuții” vor fi plătite de la 1 ianuarie 2019, deci taxa auto 2019 va intra în vigoare treptat. Cel mai probabil, acest lucru face parte din planul descris de Ministrul Mediului drept un răgaz pentru cetățeni să se informeze cu privire la noul bir, să se adapteze și să facă alegeri în consecință și în cunoștință de cauză.

Totul pe auto-bild.ro, CLICK AICI.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close