SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  AUTO-BILD.RO

Uber și Taxify, interzise! Asta își doresc taximetriștii care au ieșit să protesteze în București

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 15:20

Taximetriștii nu se dau bătuți până nu obțin interzicerea prin lege a aplicațiile de tip ridesharing, precum Uber sau Taxify.

Plecând din zona Tineretului, zeci de taxiuri au pornit în seara zilei de 21 ianuarie 2018 în coloană cu destinația Piața Victoriei. Odată ajunși pe bulevardul Lascăr Catargiu, șoferii au coborât din mașini și au început să mărșăluiască. Traficul a fost complet blocat pe unul dintre sensurile de mers, timp de două ore. Simultan, în piață scandau sute de taximetriști furioși.

„Reproşăm statului care îi tolerează şi nu face nimic. Imediat, a apărut Uber pe piaţă, apoi Taxify, si Blabla Car. Toată lumea face taximetrie în Bucureşti printr-o aplicaţie”, spune un șofer nemulțumit, citat de Mediafax.

Știrea completă și VIDEO pe auto-bild.ro

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
135911120767411
Cristian Ionel Savulescu  •  24 Ianuarie 2019, 15:49

Într-o zi am vrut sa iau un taxi fiind și cu o persoana în vârstă pe care trebuia să o duc acasă, de la Unirii in Berceni, deci era ceva distanta, că știu că pe taximetriști ii deranjează daca e cursa prea scurta. Cred că vreo 3 au refuzat cursa și am apelat la altă soluție. Lăsați vrajeala că pe taximetriști ii intereseaza taxele, siguranță calatorului..etc. Doar pierdeți clienți pt că aveți mașini vai de ele în mare parte, comportamentul lasă de dorit..etc. Și de reclamații...daca va face cineva o reclamație, e cam in zadar. La UBER, dai calificativ șoferului, la taxi NU, daca se întâmplă ceva neplăcut, UBER îți dă banii înapoi. Și mai sunt multe în favoarea UBER și defavoarea taxi.

106961493750858
Andrei Baciu  •  23 Ianuarie 2019, 15:36

Oamenii au iesit in strada pentru a se aplica o lege care este in vigoare dar politia refuza sa se autosesizeze.... vorbiti de legi in romania ..?? Iesiti la proteste impotriva evaziunii fiscale impotriva coruptiei si plecati acasa de la protest cu uber sau fy....ipocritilor

ayan25
ayan25  •  22 Ianuarie 2019, 20:54

Serviciul de taxi este jalnic in Bucuresti..practicat 80% de "oameni"cărora le lipsesc multe lucruri..in primul rand bunul simt..prezenta..in Bucuresti au venit sa faca taxi toti cei cu licente de if.vin de la 50km ca sa faca taxi cu masinile lor ***..voi taximetristii nu suportati concurenta pt ca nu le faceti față.. un client este liber sa aleaga cu ce merge..cu o masina curata..o mașină întreținută.. fara fum de tigare...sau cu o masina neintretinuta...in care se simte mirosul de tigare amestecat cu transpirație...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează