NOUTATI AUTO    •   RALIU

Un campion la drift va face spectacol la Raliul Brașovului

Joi, 22 Martie

Răzvan Frățianu, una dintre cele mai cunoscute figuri din driftul autohton, va face spectacol sâmbătă seară, în centrul Brașovului, la Super Speciala Raliului Brașovului, eveniment care deschide Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2018.Unul dintre puținii drifteri care au în palmares prezențe în toate sezoanele de când a fost organizat un campionat pentru această probă sportivă, Frățianu a obținut titlul de campion în 2011, iar în sezoanele 2012 și 2014 a terminat pe 2 la general.

Pilotul originar din Suceava pilotează singura mașină cabrio din Campionatul Național de Drift, un BMW E36 M3 Turbo. Acesta va face show în deschiderea Super Specialei de sâmbătă seară, singurul moment în care fanii vor avea ocazia să își vadă favoriții pe străzile Brașovului.

Nu mai puțin de 90 de echipaje s-au înscris la Raliul Brașovului, prima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2018, organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Este un record de prezență la o etapă în țara noastră, la start urmând să fie prezente și 5 echipaje exclusiv din străinătate.

Sezonul din drift va începe oficial pe 21-22 aprilie cu prima etapă, organizată pe circuitul de la Mariapocs, Ungaria, datorită unui parteneriat între cele două țări.

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase