SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  CAMPIONATUL NATIONAL DE DRIFT

Un nou duel incendiar în Campionatul Național de Drift! Caii putere se mută în Brașov

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 mai 2018 20:50

Cea de-a doua etapă din Campionatul Național de Drift se va desfășura în acest weekend pe circuitul Prejmer, din Brașov, iar la start sunt înscriși 46 de piloți români și bulgari, informează Romanian Drift Community printr-un comunicat.

După o primă rundă, desfășurată la Mariapocs, în parteneriat cu vecinii din Vest, Campionatul Național de Drift continuă cu un nou eveniment spectaculos.

Campionul en-titre Călin Ciortan, câștigătorul etapei de la Mariapocs, Iulian Jumuga, dar și alte nume grele precum Sorin Ene, Răzvan Frățianu, Szabo Istvan și Traian Bușe sunt confirmate pentru această etapă.

Bătălia cailor putere de la Prejmer va începe de sâmbătă, atunci când sunt programate antrenamentele libere și calificările, în timp ce duminică, între 9:00 și 14:00, sunt programate antrenamentele, iar de la ora 15:00 vor începe battle-urile, transmise în direct pe Telekom Sport și Nașul TV, o premieră pentru driftul românesc.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează