SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  DOMNEȘTI

Veste excelentă pentru traficul din București! Un pasaj VITAL a primit autorizație de construcție! Când va fi gata

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 septembrie 2019 17:16

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a postat un comunicat de presă de unde aflăm că Ministerul Transporturilor a emis cea de-a doua Autorizație de Construcție necesară demarării și executării lucrărilor de construcție de la Pasajul Domnești.

Tot din acest comunicat aflăm că lucrările de construcție ale pasajului suprataran de pe DJ 602 – Centura București – Domnești vor fi executate de Asocierea Straco Grup SRL – Comnord SA – Specialist Consulting SRL.

Valoara totală a contractului se ridică la 91.552.381,90 lei fără TVA. Această valoare conține și un procent de diverse și neprevăzute de 10%, adică 8.123.476,1 lei fără TVA.

 Sursa de finanțare este asigurată din Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM), Fonduri Externe Nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020.

Pe auto-bild.ro afli care e termenul de contrucție. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează