SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  AUTO

VIDEO Atenție la cauciucurile de iarnă! Un Audi din Dâmbovița s-a izbit în două mașini și un cap de pod!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 decembrie 2019 12:08

 Atenție la cauciucurile de iarnă! Un șofer de Audi s-a dus „sanie” într-un accident în comuna Produlești, Dâmbovița!

Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se poate vedea cum traiectoria autoturismului se modifică brusc, acesta începând să se rotească incontrolabil. 

Pirueta se agravează odată ce Audi-ul lovește două mașini parcate și apoi un cap de pod. Cauza principală a acestui accident a fost rularea cu viteză excesivă (un obicei încă specific majorității, cum bine ne arată un studiu recent) în condiții improprii – în cazul acesta poleiul.

Din fericire, nimeni nu se afla pe drum în momentul producerii accidentului; din nefericire, violența impactului s-a resimțit asupra șoferului autorurismului și a pasagerului, care au fost transportați la spital, necesitând îngrijiri medicale. Mai multe detalii pe auto-bild.ro. 

Citește și:

VIDEO Accident violent petrecut în București! O șoferiță începătoare a pierdut controlul mașinii din cauza telefonului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
spartcapus
spartcapus  •  04 Decembrie 2019, 21:04
Postat de Stanculescu Teodor pe 04 Decembrie 2019, 17:58

Se adevereste ca POVESTEA cu CAUCIUURILE DE IARNA este o aface pura a unui BARON din PSD ,sau poate din alt partid. Romani au fost pacaliti ca de obicei. Nu cred ca are cineva curajul sa abroge aceasta TAMPENIE.

Bineânteles ca e o jecmăneală in beneficiul vreunui mare importator de cauciucuri mana in mana cu niste politicieni! In America de exemplu nu exista asemenea lege, toata lumea merge cu AllSeason, iar cand e polei politia opreste toata circulatia cu exceptia Salvarii si a Pompierilor!

976095972414440
Stanculescu Teodor  •  04 Decembrie 2019, 17:58

Se adevereste ca POVESTEA cu CAUCIUURILE DE IARNA este o aface pura a unui BARON din PSD ,sau poate din alt partid. Romani au fost pacaliti ca de obicei. Nu cred ca are cineva curajul sa abroge aceasta TAMPENIE.

albalbastru72
albalbastru72  •  04 Decembrie 2019, 13:48

Titlu eronat si periculos pentru neavaniti,nu au nici o treaba cauciucurile cu viteza pe polei.Nu exista cauciuc care sa te salveze din situatia asta,doar creierul te poate salva.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează