SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  SUCEAVA

VIDEO Pedeapsă după filmarea auto horror din Suceava: „Îl omoram pe ăla, care-i problema? Am asigurare la mașină”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 noiembrie 2019 11:17

Un șofer a fost filmat în urmă cu câteva zile pe un drum județean din Suceava când a încercat să depășească un campion pe linia continuă. Acesta a fost la un pas să provoace un accident cu o altă mașină care venea din sens opus. 

Șoferul în cauză a fost filmat de un alt participant la trafic și avertizat prin stație, moment în care acesta a reacționat într-un mod șocant: „Mi se fâlfâie de filmarea ta”. 

Discuția dintre cei doi șoferi a continuat prin stație într-un limbaj agresiv din partea celui care era să provoace accidentul: „Îl omoram pe ăla, care-i problema? Am asigurare la mașină”.

În discuția prin stație intră un al treilea șofer: „Tu în curbă intri în depășire?! Cine ți-a dat permisul, animalule?!”, conform Digi24. 

Permis reținut pentru 60 de zile și amendă

Bărbatul în cauză are 33 de ani, e din Suceava și s-a prezentat de bunăvoie la poliție. Acesta le-a transmis polițiștilor că a fost plecat din țară și că a venit la poliție imediat ce a văzut imaginile cu mașina sa pe internet. 

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, proprietarul mașinii e un bărbat de 59 de ani, dar cel care a condus a fost un tânăr de 33 de ani, care s-a și prezentat la Poliție. Șoferul a fost amendat și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 60 de zile. 

Totodată, șoferul le-a spus polițiștilor că se enervase în momentul în care i-a spus celuilalt participant la trafic: „Îl omoram pe ăla, care-i problema? Am asigurare la mașină”.

Vezi și:

VIDEO ÎNSPĂIMÂNTĂTOR! Cursă șocantă făcută de șoferul unei autocisterne » Imaginile de pe DN Deva-Brad care au șocat internetul! 

Noi informații despre Dacia electrică: va fi cel mai scump model din gamă. Care este noul preț

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
1602865869822039
Lalu Ionut  •  08 Noiembrie 2019, 18:53

***, numai pt reacția care ai avut-o îți suspendam permisul pe viata. Ești pericol pe drumurile publice sărăcia dracu care ești.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mioriticul
mioriticul  •  07 Noiembrie 2019, 21:34
Postat de ralffy_mr pe 07 Noiembrie 2019, 11:30

Autodenunt

Hehe. Ăla care s-a”autodenunțat” mai multă sigur ca n-a fost șoferul. A primit niște sticle de matrafox. Oricum n-avea nevoie de carnet in urmararele 2 luni si-a facut o afacere

636956183126358
Lucian Dimitriu  •  07 Noiembrie 2019, 21:14
Postat de badeadorian pe 07 Noiembrie 2019, 16:35

Dar cum au comunicat cei doi soferi , cel care filma avea o statie pe aceeasi lungime de unda cu cea a soferul ''cascador'' ??? . Mergi pe sosea , ai statie si camera de filmat si exact cel din fata ta, care este gata sa o comita , are si el statia radio deschisa pe aceeasi lungime ??? ??? Si incepe un dialog ca peste gard cu vecinul din fata !!!!!! Ca porta-voce nu cred ca intra in discutie ... :))

In jud.Suceava cred că sunt cele mai multe masini cu stații montate pe ele. Toate sunt pe aceeași frecvență și scopul lor principal, nedeclarat, este să se semnaleze prezența poliției pe traseu. Deci nu este nimic "ciudat" în povestea cu *** ăla din diasporă care se reîntorcea acasă.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează