SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  AUTO

VIDEO ȘOCANT Un șofer inconștient a fost aproape de două accidente într-un minut în Prahova!

Articol de GSP - Publicat joi, 26 decembrie 2019 12:21

Un șofer din Prahova a trecut de două ori pe lângă un impact frontal și a scăpat doar datorită reacției celorlalți participanți la trafic. 

Există șoferi a căror nepăsare privind siguranța lor și a celor din jurul lor este uimitoare. Cel mai recent exemplu vine din județul Prahova, unde un șofer inconștient a trecut, în decurs de nici jumătate de minut, pe lângă două accidente probabil fatale, scrie auto-bild

Evenimentul s-a petrecut în dimineața zilei de 21 Decembrie, în zona localității Plopeni Sat, din comuna Dumbrăbești, județ Prahova. Acesta a fost înregistrat de o cameră de bord a unui participant la trafic, depășit de un Hyundai Accent al cărui șofer se afla, pesemne, în foarte mare grabă.  

Asta deducem din manevra sa forțată – și periculoasă – de a iniția o depășire, într-o curbă de stânga. Acesta a țâșnit, practic, în fața unui Opel Zafira care circula regulamentar și care a evitat un impact prin a se trage cât mai spre dreapta benzii sale. 

După alte câteva secunde, Accentul apare din nou pe contrasens și scapă fără să facă accident.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
lukasoil17
lukasoil17  •  27 Decembrie 2019, 03:43

bătuți pană vomită...si apoi din nou

amicu
amicu  •  26 Decembrie 2019, 23:46

In cazul acesta cred că poți suna la 112 sa denunți un posibil drogat la volan

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  26 Decembrie 2019, 20:28

La noi politia exista doar pentru chestori si eventula sa vina si sa constate decesul, in rest e preocupata sa apere infractorii. Si nu e vina lor, asa e facuta legea.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează