Barul care te ajută să scapi de partenerul cu care ai o întâlnire şi nu-ţi place

Articol de GSP sambata, 23 aprilie 09:43

De câţiva ani buni, foarte multe relaţii iau naştere pe internet, dar în momentul în care cei doi se cunosc în realitate, există o probabilitate foarte mare să nu se placă. Un bar din Marea Britanie a decis să aibă o politică specială prin intermediul căreia să vină în ajutorul femeilor cărora nu le plac, la prima întâlnire, bărbaţii pe care îi găsesc pe internet.



În acest sens, barul a făcut un afiş prin care îşi anunţă clientele de acest lucru. "Nu arată ca în poza de profil sau se poartă ciudat? Dacă te afli la o întâlnire care nu merge conform planului, vino la bar şi întreabă de Rachelle sau Jennifer, iar noi te vom scoate din situaţia neplăcută şi îţi comandăm şi un taxi", sunt primele rânduri ale posterului.

"Siguranţa şi fericirea ta este prioritatea noastră. Dacă cineva te deranjează sau te face să te simţi incomod, te rugăm să ne spui. În mod discret, ne vom ocupa de ei, iar dacă este necesar, îi vom ruga să părăsească localul. Vrem să te bucuri de timpul petrecut aici. Comunică cu noi şi rezolvăm situaţia", mai poate fi citit în afiş.

Barul, numit " The Brickyard" şi localizat în St Albans (Marea Britanie), a primit multă atenţie din partea publicului din online pentru iniţiativa demnă de lăudat pe care a luat-o personalul, după ce o persoană anonimă a fotografiat afişul şi a publicat poza pe internet.

"A fost un afiş conceput strict pentru siguranţa clientelor noastre, dar a atras atenţia a mii de oameni, nu doar femei, şi ne-aţi făcut fericiţi arătându-vă sprijinul şi susţinerea faţă de iniţiativa noastră, aşa că vă mulţumim", au declarat angajaţii barului, potrivit Metro UK.