Cât noroc să ai? O americancă a câștigat de două ori într-o săptămână la loto

Articol de GSP joi, 13 iulie 10:02

Puțin oameni sunt norocoși atunci când vine vorba de a câștiga la loto, însă, Rosa Dominguez, o tânără de 19 ani din California ( SUA), a demonstrat că la capitolul noroc stă mai mai bine decât oricine. Aceasta a câștigat, în doar o săptămână, de două ori la loterie! Suma totală care îi va intra în conturi va fi de 655.555 de dolari.



Tânără se întorcea din Arizona și se îndrepta spre casă la volanul mașinii sale când s-a oprit la o benzinărie din Paso Robles de unde a cumpărat câteva lozuri răzuibile printre care și un tichet " Power 5's" în valoare de 5 dolari, care s-a dovedit a fi câștigător. Acesta i-a adus norocoasei premiul cel mare, în valoare de 555.555 de dolari.

"Am fost atât de emoționată încât îmi venea să plâng", a declarat Rosa Dominguez oficialilor loteriei.

Peste câteva zile, tânăra era la o benzinărie din Greenfield şi, încurajată de norocul care l-a avut înainte, a decis să rişte 5 dolari şi să cumpere un tichet " Lucky Fortune". Și acesta s-a dovedit câştigător, aducându-i marele premiu de 100.000 de dolari!

Conform California Lottery, Rosa Dominguez a câştigat cele două premii în luna mai. Cu banii câştigaţi vrea să-şi cumpere o mașină nouă şi să facă multe cumpărături.