GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ESCOBAR

Cea mai nebună descoperire! Un fermier columbian a dat peste cîteva containere îngropate de Pablo Escobar! Ce era în ele

Articol de GSP - Publicat joi, 30 decembrie 2021 22:40

Jose Mariena Cartolos, pe atunci 65 de ani, a primit în 2015 un împrumut de 3000 de dolari din partea guvernului columbian pentru a porni o plantație de palmieri pe o bucată de pămînt pe care familia sa o deține de peste 200 de ani. 

Cînd săpa un șanț de irigații, Cartolos a dat peste ceva ciudat. Cînd s-a uitat mai atent, a văzut că sînt niște containere albastre, dar ce a văzut înăuntru întrece orice imaginație! Containerele erau pline cu dolari, în total, 600 de milioane! 

bani1

Se presupune că banii sînt ai lui Pablo Escobar, cel mai mare lord al cocainei, omul care valora peste 30 de miliarde de dolari la începutul anilor 90 și care obișnuia să își îngroape banii prin zonele rurale ale Columbiei, pentru a se feri de autorități!

Acum, banii au ajuns la guvernul columbian, care îi va folosi pe diferite programe sociale, exact cum făcea și Escobar. Ironic, nu?

FOTO Lucia Javorčeková a făcut spectacol în vila lui Escobar! O cameră costă o AVERE pe noapte!

În vârstă de 27 de ani, Lucia Javorčeková e un fotomodel slovac pasionat de ciclism. Pozele ei incendiare atrag ca un magnetic fanii pe pagina sa de Instagram, ajungând la 1,4 milioane de followers. 

Superba brunetă din Bratislava a petrecut vacanța într-un peisaj de vis, la Tulum, pe coasta mexicană a Mării Caraibelor. A stat la Casa Malca, o fostă vilă de lux a lui Pablo Escobar transformată în hotel, unde o cameră costă 515 dolari pe noapte. CLICK PE FOTO pentru galerie foto!

885982 1234

GALERIE FOTO De ce s-a despărțit Valeria de fostul atacant al Chiajnei: „Fiecare organism e diferit, la fel și sexul!”

 „Sex-simbolul Rusiei” e ultras Chelsea. Dar nici englezii nu erau pregătiți pentru ce imagini a postat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează