Cel mai mare premiu din istoria loto a fost câştigat de o femeie!

Articol de GSP miercuri, 30 august 10:23

Mavis Wanczyk, de 53 de ani, se poate considera cea mai norocoasă femeie din lume. Aceasta a câştigat cel mai mare pot din istoria loto. Este vorba despre 758,7 milioane de dolari, câştigaţi la jackpot-ului Powerball la loteria din Massachusetts.



Loteria a anunțat că toate cifrele de pe biletul câștigător au coincis cu cele șase extrase miercuri noapte, 6, 7, 16, 23, 26 și numărul Powerball 4. Șansele de câștig erau de 1 la 292,2 milioane.

"Primul lucru pe care vreau să-l fac este să mă relaxez", a declarat femeia, care lucra în cadrul unui spital din Springfield. "I-am sunat și le-am spus că nu mă voi întoarce", a declarat milionara.

Mavis Wanczyk a mai spus că juca la loterie, însă nu şi-a făcut niciodată speranţe că va câştiga. Femeia a cumpărat biletul norocos dintr-un magazin din Chicopee, un mic sat în care locuieşte, aflat la 145 de kilometri distanţă de Boston.

Aceasta este cea mai mare sumă câştigată de o singură persoană, în întreaga istorie a loteriei americane. Când a văzut că toate numele sale sunt câştigătoare, femeii de 53 de ani nu i-a venit să creadă.

Cel mai mare premiu din istoria loto a fost câştigat de o femeie. Uite despre ce sumă fabuloasă este vorba!
Mavis Wanczyk