Confesiunile unui gigolo

Articol de GSP luni, 22 februarie 09:59

Raul, un tânăr italian de profesie gigolo, a decis să împărtăşească tuturor din experienţele sale "profesionale". Astfel, el a creat un blog în care povesteşte, uneori cu lux de amănunte, ce s-a întâmplat la întâlnirile contra cost cu femeile care l-au contactat.



La adresa www.gigolo-accompagnatore.com, atât bărbaţii cât şi femeile curioase pot citi cum decurg lucrurile.

Raul spune că din multe întâlniri a avut de învăţat şi invită în special bărbaţii să citească pentru că oferă adevărate lecţii despre ceea ce-şi doresc femeile în pat.

"De regulă, cele mai multe femei preferă să înceapă seara cu un vin bun şi să o termine cu o partidă de sex pe cinste. Dar între acest început şi partea finală sunt câteva ore uneori, în care trebuie să ştii ce să faci", scrie Raul.

El a mărturisit că are cliente cu vârste cuprinse între 20 şi 50 de ani cu pregătiri profesionale diverse, de la casiere, profesoare sau vânzătoare până la soţii de oameni de afaceri. "Sunt femei îndrăgostite, dar care nu sunt satisfăcute de soţi/prieteni, femei plictisite sau femei singure", a spus Raul.

Cât priveşte suma pe care o solicită Raul pentru o noapte de neuitat în compania sa, aceasta porneşte de la 500 de euro, la care se adaugă transportul.