Copos a pierdut aproape jumătate din avere la divorț! Cu ce s-a ales fosta lui soție

Articol de GSP joi, 06 decembrie 10:33

George și Cristiana Copos au divorțat anul trecut, după o căsnicie care a durat 36 de ani. Între timp, ei s-au pus de acord și în privința partajării bunurilor și a averii acumulate în anii în care au fost împreună.



George și Cristiana s-au cunoscut pe când erau studenți, în 1981, iar șase luni mai târziu s-au căsătorit. Împreună au făcut o avere impresionantă, având afaceri în multe domenii.

Potrivit click.ro, după divorț Copos va rămâne cu hotelurile, în timp ce fosta lui soție se va ocupa în continuare de lanțul de confetării ”Ana Pan”.

În plus, el rămâne cu proiectul de birouri ” Ana Tower”, o clădire aflată în construcție, aflată aproape de hotelul său Crowne Plaza și care va avea 24 de etaje, cu o suprafață totală închiriabilă de 40.000 metri pătrați. Lucrările la clădire sunt estimate a se încheia la sfârșitul anului viitor.

Soții Copos au divorțat după ce George a plecat de acasă și s-a mutat la amanta lui, Elena Stoica. Cei doi aveau o relație încă din 2006, de care inclusiv Cristiana aflase.

Fostul patron rapidist are o fiică împreună cu Elena, născută în 2011 pe care inițial nu a recunoscut-o, însă după divorț s-a afișat de mai multe ori cu noua lui familie.