Cuplul Beyonce - Jay Z valorează o sumă fabuloasă, peste un miliard de dolari!

Beyonce & Jay Z ► Foto: hepta.ro (Beyonce & Jay Z ► Foto: hepta.ro)   Galerie foto (6)

Articol de GSP luni, 22 mai 09:01

Cuplul Beyonce (35 de ani) şi Jay Z (47 de ani), unul dintre cele mai cunoscute din întreaga lume, valorează peste un miliard de dolari!



Conform Forbes, care a alcătuit topul cu cele mai bogate femei din lume Beyonce Knowles valorează 350 milioane de dolari. În topul celor mai bogaţi artişti Hip Hop, realizat tot de Forbes, Jay Z are o avere de 810 milioane de dolari. Aşadar, cuplul Beyonce - Jay Z are o avere de 1,16 miliarde de dolari!

Cele două vedete câștigă sume colosale. În urma turneului mondial " Formation", Beyonce a reuşit să înregistreze venituri de un sfert de miliard de dolari. O mare parte din veniturile lui Jay Z vin din compania lui de entertainment, Roc Nation, şi a brand-ul de şampanie Armand de Brignac, ambele cunoscând o dezvoltare din ce în ce mai mare.

Beyonce şi Jay Z vor deveni din nou părinţi în 2017, artista anunţând la începutul anului că este însărcinată cu gemeni. Cântăreaţa R&B şi starul Hip Hop s-au căsătorit pe 4 aprilie 2008 şi au o fetiţă, Blue Ivy, care a venit pe lume pe 7 ianuarie 2012.

Toate imaginile superbe cu Beyonce & Jay Z - în galeria foto de mai sus (CLICK AICI)

Cuplul Beyonce - Jay Z valorează o sumă fabuloasă, peste un miliard de dolari!
Beyonce & Jay Z ► Foto: hepta.ro