Declarație șocantă: "Sarcina este cea mai groaznică experiență a vieții mele!"

Kim Kardashian ► Foto: dailymail.co.uk (Kim Kardashian ► Foto: dailymail.co.uk)

Articol de GSP miercuri, 07 octombrie 10:16

Vedeta americană Kim Kardashian așteaptă cel de-al doilea copil pe care îl va avea cu rapperul Kanye West, iar sarcina îi dă mari bătăi de cap.



Bruneta a făcut niște declarații absolut șocante, în stilul ei caracteristic. "Nu mă bucur deloc de momentele astea şi nu înţeleg de ce celelalte femei o fac. Nu mă bucur de niciun moment și nu le înțeleg pe cele care spun că este o bucurie. Mama a avut puterea, dar eu nu reuşesc. Mă simt mereu ca şi cum nu mi-aş purta propria piele.

S-ar putea să fie din cauza pântecelui umflat, a durerilor de spate sau pur și simplu a minții mele închise care vede cum corpul meu ia amploare și nimic nu mă mai cuprinde. E greu de explicat. Nu mă simt nici măcar sexy. Mă simt nesigură pe mine şi de cele mai multe ori mă simt scârbos. Lumea nu spune anumite lucruri despre ceea ce se întâmplă când ești gravidă sau despre perioada de după. Îți spune cineva că, de exemplu, trebuie să folosești scutece două luni după aceea? Nu mi-a spus nimeni așa ceva!", a declarat Kim Kardashian.

Aceasta a mai adăugat că perioada în care este însărcinată este cea mai groaznică experiență din viața ei: "Voi fi realistă! Pentru mine sarcina este cea mai groaznică experiență a vieții mele!".

Pentru a nu suscita critici Kim a încheiat optimistă: "De fapt toate acestea merită din plin pentru că la urmă voi avea un bebeluș încântător. Astfel încât pentru toate plângerile mele voi fi răsplătită 100 la sută și chiar mai mult".

 Declarație șocantă: "Sarcina este cea mai groaznică experiență a vieții mele!"

 Declarație șocantă: "Sarcina este cea mai groaznică experiență a vieții mele!"