Delia, declarație șoc: "Copilul meu trebuie să fie băiat. Îmi e teamă de încă o femeie"

Delia Matache ► Facebook (Delia Matache ► Facebook)

Articol de GSP marti, 20 octombrie 10:50

Cântăreața Delia Matache a scris de curând un articol în care face afirmații de neimaginat. Ea vorbește despre cât este de greu să fii femeie și să reziști în fața tuturor criticilor atunci când vine vorba de cât ești de frumoasă sau de urâtă, de grasă sau de slabă.



Arista mai dezvăluie faptul că nu îi plac femeile care exagerează, care se cred prințese sau care toată viața lor țin diete de dragul celor din jur. În acest context, Delia a vorbit și despre ce dorințe are în legătură cu copilul pe care îl va avea la un moment dat.

"Și copilul meu trebuie să fie băiat. Îmi e teamă de încă o femeie pe lumea asta complicată. Adevărul e că îmi e frică de femei. Poate pentru că am avut mereu prieteni care nu erau femei. Prieteni fără menstruație, cum ar veni. Dar tot mă încearcă un gând că în proporție de 69% sunt bărbat. Așa mă simt câteodată. Conduc ca un bărbat, mai bine decât un bărbat chiar. Înfulec mai repede ca un bărbat sau mai repede ca băieții din trupă, măcar. Și nu îmi plac prințesicile", a scris cântăreața.

 Delia, declarație șoc: "Copilul meu trebuie să fie băiat. Îmi e teamă de încă o femeie"