Descoperire macabră. A păstrat în casă cadavrele mamei şi a fratelui geamăn!

Articol de GSP luni, 16 octombrie 10:11

Robert James Kuefler, în vârstă de 60 de ani, din Minnesota ( SUA), a trăit în casă cu cadavrele mamei sale şi al fratelui său geamăn, timp de un an.



Poliţia a descoperit oroarea, însă bărbatul a declarat că nu le-a declarat decesul, pentru că a fost traumatizat de faptul că a rămas fără cei dragi şi că nu era pregătit să-i îngroape. "Am fost traumatizat. Ce puteam să fac? Știu că lumea crede că sunt nebun, dar nu sunt nebun. Îi iubesc și atât!", a declarat Robert James Kuefler.

Cei care au anunţat poliţia au fost vecinii, după ce au observat că bărbatul se comporta ciudat şi că evita să vorbească despre mama şi fratele său. De fiecare dată când era întrebat de cei doi, Robert James Kuefler spunea mereu că aceşti nu se simt bine, că au probleme de sănătate şi că preferă să stea în casă. Bărbatul răspundea la telefon când era sunat de neamuri, iar de Crăciun le trimitea acestora felicitări, în care le scria că mama şi fratele lui nu vor vizite.

Poliţiştii au rămas şocaţi după ce au intrat în casă, care era plină de viermi, musculiţe, fluide corporale şi o duhoare insuportabilă.

Scheletul mamei bărbatului a fost găsit într-un dormitor de la etajul casei, pe pat în timp ce corpul fratele său, care era mumificat, în pivniţă.

Vecinii au crezut că Robert James Kuefler şi-ar fi ucis mama şi fratele, însă medicii legişti au stabilit că au decedat din cauze naturale. Richard Kuefler (fratele) s-a dus în lumea celor drepţi în iulie 2015, în timp ce Evelyn Kuefler (mama), în vârstă de 94 de ani, a murit în luna august a anului 2015.

Robert James Kuefler a fost arestat şi bănuit că nu a anunţat decesul celor doi, pentru a beneficia de pensia acestora. Până la urmă a fost pus în libertate şi i s-au retras toate acuzaţiile. El nu a vrut să fie consiliat psihologic şi s-a întors să locuiască în casa sa, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

 Descoperire macabră. A păstrat în casă cadavrele mamei şi a fratelui geamăn!
Robert James Kuefler