Doi bărbaţi au fost prieteni o viaţă întreagă și au aflat abia după 60 de ani că sunt frați!

Articol de GSP joi, 28 decembrie 08:04

Doi bărbați din Hawaii, care au crescut ca cei mai buni prieteni, au aflat recent că sunt, de fapt, frați și au dezvăluit surpriza familiei și prietenilor odată cu Crăciunul.



Alan Robinson și Walter Macfarlane au fost prieteni timp de 60 de ani. Născuți în Hawaii, la 15 luni diferenţă, s-au întâlnit în clasa a VI-a și au jucat fotbal împreună la o școală de pregătire din Honolulu.

Walter Macfarlane nu și-a cunoscut niciodată tatăl, iar Alan Robinson a fost adoptat. Separat, ei au căutat răspunsuri despre strămoșii lor. Walter a apelat la istoricul familial și pe site-urile de potrivire a ADN-ului, după căutări nereușite pe internet și în mass-media socială. Astfel, a dat de utilizatorul Robi737, fără să știe că este vorba chiar despre Alan Robinson. Într-un final, cei doi au descoperit că sunt fraţi.

"A fost o experiență copleșitoare, este încă copleșitoare! Nu știu cât va dura pentru mine să depășesc acest sentiment. Este cel mai frumos cadou de Crăciun pe care mi l-aș fi putut imagina vreodată", a declarat Alan Robinson.

"A fost un șoc! Nu mă aşteptam să aflu că Alan este fratele meu după mamă", a declarat Walter Macfarlane.

Acum cei doi şi-au făcut planuri de a călători și de a se bucura de pensionare împreună.