GSP.RO  »  ALTELE  »  ALEGERI SUA

Cel mai emoționant mesaj din lumea sportului, după triumful lui Trump » LeBron James continuă lupta

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2016 20:58

 LeBron James, 31 de ani, este probabil cel mai bun baschetbalist al ultimului deceniu. În campania pentru președinția Statelor Untie a fost unul dintre cei mai înfocați susținători ai lui Hillary Clinton. Imediat după aflarea deznodământului, acesta a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram.

"Părinți și lideri de pretutindeni, vă rog să le insuflați copiilor noștri ideea unei lumi mai bune. Nu-i lăsați să-și piardă speranța! Ei reprezintă viitorul și trebuie să râmânem mai uniți ca niciodată. Iubirea și speranța sunt singurele care ne pot ajuta să depășim aceste clipe.

Minoritățile și femeile trebuie să știe că nu e sfârșitul, ci doar un obstacol dificil pe care îl vom depăși împreună. Le promit tuturor tinerilor că voi continua să fiu același lider ca până acum. E timpul să le ofer copiilor mei o educație și mai deosebită. Ei îmi vor duce lupta mai departe. Vă iubesc pe toți!", a fost mesajul lui LeBron.

LeBron James este triplu campion NBA și a fost desemnat de 4 ori cel mai bun baschebalist din lume. Are în palmares și două titluri olimpice.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează