GSP.RO  »  ALTELE  »  UFC

VIDEO + FOTO Alistair Overeem, accidentare HORROR! Nu s-a mai văzut așa ceva în istoria UFC! Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional

FOTO: Reuters +8   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 decembrie 2019 11:34

Alistair Overeem (39 de ani) a suferit o accidentare teribilă în eșecul de sâmbătă seară din fața lui Jairzinho Rozenstruik (31 de ani), la gala UFC ON ESPN 7.

Olandezul născut în Marea Britanie a început bine înfruntarea, dominând prima repriză. A fost aproape chiar să obțină victoria cu niște lovituri lansate în momentul în care Rozenstruik era la sol.

Cu doar câteva secunde înainte de terminarea luptei, Jairzinho Rozenstruik a izbutit o combinație devastatoare. Ultima lovitură, o dreaptă în plină figură, i-a provocat lui Overeem o tăietură horror la nivelul buzei superioare. Arbitrul a oprit imediat lupta și a cerut intervenția medicilor. Deși s-a ridicat rapid, oficialii au considerat că paguba creată era mult prea serioasă. 

Vezi și: 

 ANTHONY JOSHUA VS. ANDY RUIZ // Pe urmele lui Ali! Joshua câștigă revanșa cu Ruiz și își recuperează cele patru titluri mondiale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ali.bec
ali.bec  •  08 Decembrie 2019, 15:04
Postat de alegsandru pe 08 Decembrie 2019, 13:47

"Paguba creata"? E fiinta umana teleghidatilor! E accidentare, vatamare, nu paguba. "Damage" din engleza nu are aceleasi sensuri cu "paguba" din romana.

Ma nou Jumătate a tradus “sticle” in loc de “pahare”. Era totuși bine. Putea sa scrie și “geamuri”... degeaba ai google translate dacă nu-ți cunosti propria limba.

alegsandru
alegsandru  •  08 Decembrie 2019, 13:47

"Paguba creata"? E fiinta umana teleghidatilor! E accidentare, vatamare, nu paguba. "Damage" din engleza nu are aceleasi sensuri cu "paguba" din romana.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează